Overvejer du at udleje din bolig?

Vi hjælper dig igennem hele processen og finder
den bedste lejer til netop din bolig
A4_Brochure

Hent vores guide her

5 hurtige tips om boligleje

Med mere end 17 års erfaring i boligformidling ved vi hvordan, man sikrer sig et godt forløb, når man skal udleje sin bolig.

Hent guide

Sådan foregår en udlejning

1. Den første kontakt

Den første kontakt sker i samarbejde med en af vores kompetente medarbjdere, som vil sørge for, at du får afklaret alle eventuelle spørgsmål, og at du bliver oprettet i vores interne system. Dette er naturligvis helt uforpligtende og gratis.

2. Besigtigelsen

Besigtigelsen er endnu en gratis og uforpligtende service, som vi tilbyder. Her møder du en af vores dygtige Housing Agenter, som efter gennemgang af din bolig vil anslå et realistisk huslejeniveau i samråd med dig. Herudover vil alle dine spørgsmål blive besvaret, og du vil blive hensigtmæssigt klædt på til næste skridt i udlejningsprocessen.

3. Formidlingsaftalen

Formidlingsaftalen underskrives når du har bestemt dig for at indgå i et samarbejde med Housing Denmark. Så snart vi har den i hænde vil vi straks påbegynde arbejdet med at finde den helt rette lejer til dig og din bolig. Valget er dit: Hvis du afviser en lejer, så finder vi en anden - uden ekstra omkostninger.

4. Fremvisninger

Fremvisningerne varetages af vores Housing Agenter. Til dette kræves, at vi har fået udleveret en nøgle, så vi har adgang til boligen og kan fremvise den potentielle lejer. Vi vil med vores erfaring og kendskab til boligen gå grundigt til værks og præsentere den potientelle lejer for alle de herligheder, som din bolig tilbyder.

5. Udlejningen

Udlejningen er en realitet, når du har en godkendt lejer og lejekontrakten er underskrevet. Har du tilvalgt en af vores administrationsaftaler vil Housing Denmark være "din forlænget arm" under hele udlejningsforløbet. Se alle administrationsaftaler samt services lige her.

6. Afregning

Når lejekontrakten er underskrevet af begge parter indbetaler lejer depositum samt forudbetalt leje og forbrug til Housing Denmark. Senest 6 bankdage efter indflytningen er eksekveret overføres disse penge til udlejer fratrukket vores salær samt eventuelle andre omkostninger.
Prøv vores boligberegner