Boligen er desværre ikke ledig. Find andre boliger her.

84 m² lejlighed | Rungsted Kyst

2960 Rungsted Kyst

Rungstedvej | 2 soveværelser | Umøbleret

Sagsnummer202306172

Denne bolig er desværre udlejet og er ikke længere aktiv på vores hjemmeside.

Bolig specifikationer


84 m²
Lejlighed
Umøbleret
1 Stuer
1 Badeværelser
2 Soveværelser
Nær tog
Nær skole
Opvaskemaskine
Bopælspligt
Ingen husdyr

Om boligen


Velkommen til denne charmerende 2-værelses lejlighed ved Rungsted Kyst Havn. Med en førsteklasses beliggenhed og kun få minutters gang til Rungsted Kyst Station, tilbyder denne bolig en perfekt balance mellem kystliv og byens bekvemmeligheder.

Direkte overfor Rungsted Kyst Havn åbner denne 84 kvadratmeter store lejlighed dørene til en lys og rummelig atmosfære. To soveværelser, et moderne badeværelse og en indbydende stue udgør hjemmets praktiske layout.

Placeringen giver let adgang til København med direkte togforbindelser fra Rungsted Kyst Station, hvilket gør pendling nemt og bekvemt.

Moderne faciliteter og en behagelig indretning skaber et hjemligt miljø, mens beliggenheden ved kysten tilbyder muligheden for at nyde havnens charme og nærheden til vandet.

Om området


Vedbæk, Skodsborg, Rungsted og Hørsholm:
Området omkring Vedbæk, Skodsborg, Rungsted og Hørsholm er meget attraktivt og ligger ca. 15-20 minutter fra København centrum.

Hvis man er glad for naturen er det et oplagt sted at bo, da man altid er tæt på grønne områder, skov og strand. Det er bl.a. derfor et populært område for børnefamilier.

Der er mange idrætsfaciliteter i området, bl.a. kan nævnes Hørsholm Idrætspark, der omfatter en stor svømmehal, skøjtehal, udendørs- og indendørs tennisbaner, fodboldbaner, skaterpark m.v.. Der er også gode indkøbsmuligheder i Hørsholm ved Hørsholm Midtpunkt og gågade.

I Vedbæk finder man bl.a. et hyggeligt havnemiljø, med et par gode restauranter og cafeer. Vedbæk Stationsvej har også nogle fine butikker og områdets bedste bager.

Rungsted Havn er den største havn på kysten med flere butikker, restauranter og take-away steder samt den atmosfære, som automatisk følger med en stor og aktiv marina. Ved siden af Rungsted Havn ligger også det hyggelige Karen Blixen museum. I Rungsted findes ydermere en flot golfbane.

Kystbane-toget stopper både i Skodsborg, Vedbæk og i Rungsted, og gør det nemt at komme til København med mange afgange hver time. I Rungsted kan man parkere gratis ved stationen.

Sagsnummer202306172

Denne bolig er desværre udlejet og er ikke længere aktiv på vores hjemmeside.

Åbningstider


Mandag - Torsdag 8:30 - 17:00

Fredag 8:30 - 16:00

Weekend Efter aftale

Åbningstider


Mandag - Torsdag 8:30 - 17:00

Fredag 8:30 - 16:00

Weekend Efter aftale