226 m² villa | Dragør

2791 Amager

Lovely large villa with a fantastic view to the water - Close to Copenhagen

26,500 DKK / md.

Casenumber201803335

Available from Dec 14 2019

Rent period 12 - 24 months

House details


226 m²
Villa
Unfurnished
2 Living rooms
2 Bathrooms
5 Bedrooms
Guest toilet
Please ask regarding pets
Near train
Near school
Terrace
Private Parking
Dishwasher
Washingmachine
Dryer machine
Balcony
Open garage
Residency requirement

About


Good reasons for renting this villa:
Lovely location with ocean view
Easy and fast access to Copenhagen and the airport
Great floorplan

Here you have a large open garage for 2 cars and a lovely private garden.

Entrance, laundry room and a guest bathroom.

Newer open kitchen in connection with the dining room and living room with access to the terrasse/garden.

Many bedrooms and a walk through room, perfect for the children.

The first floor gives you a very large and bright living room with fireplace and access to the large sunny terrasse, with the most fantastic view to the water.

Large master bedroom in connection with the master bathroom.

This villa is a must see!

Details of rental

Deposit

79,500 DKK

Casenumber

201803335

Water

915 DKK

Heating

1,000 DKK

Electricity

1,500 DKK

Residency requirement

Yes

About the area


København S og Amager har de seneste år gennemgået en transformation. Mange nye lejligheder er blevet bygget, og der ligger derfor mange interessante bygningsværker. Derudover er der en stor flot strandpark, og store grønne arealer hvor du kan gå eller løbe en tur. Der er også shopping muligheder bl.a. 2 indkøbscentre Amager Centeret og Fields blot en metrotur væk. Herudover er der et uttal af små lokale forretninger, og et rigt restaurant og cafeliv. På Refhalsøen tæt på finder du Operahuset, og det populære Reffen med unikke madoplevelser. Herfra kan du også komme over til Nyhavn via den nye cykelbro.

Amager er mangfoldigt, og du finder alle typer mennesker, og forskellige områder. Både områder med helt nye moderne bygninger som fx. Ørestaden, eller de gamle bydele som fx. området ved Lergravsparken og Holmbladsgade. Amager har både områder med lejligheder op og ned af hinanden, men længere ude er der rigtig mange villakvarterer med skoler og institutioner tæt på. Perfekt til alle slags familier.
Her er masser af ting at lave: Sportsfaciliteter, Kulturhuse, svømmehaller, loppemarkeder, koncerter, parker og børneevents.

Der er gode muligheder for offentligt transport med både A-busser og Metro. Du kan altid nemt komme ind til byen eller til lufthavnen. Ellers hop på cyklen og kom ind til byen på ingen tid.

Lige i starten af Amager finder du Islands Brygge (eller Bryggen). Da dette også er en nyere del af København, ligger der mange nye bygninger. Der er fantastisk stemning ved kajen og havnebadet om sommeren, og med den nye cykelbro kan du komme direkte fra Bryggen, og over til indkøbscenteret Fisketorvet og tæt på Vesterbro.

Ydermere ligger skønne Christianshavn også i begyndelsen af Amager. Christianshavn er et livligt område med masser af charme og atmosfære. Ved kanalen finder du mange små caféer og butikker.
Der er en meget personlig atmosfære derude, med mange smukke og unikke boliger.
Langs øens østlige kyst løber Christianshavns Vold, som nu tjener som det vigtigste grønne område i kvarteret. Christianshavn er også fuld af charmerende gamle bygninger, der giver området et personligt præg. Et af de største attraktioner på Christianshavn er det berømte område Christiania.

Amager er rigtig populært, og mange vælger at bo her fremfor Centrum, da følelsen og stemningen er meget den samme. Her er altid liv og glade dage, og hvert år åbnes Julen med et fantastisk juleoptog gennem Amagerbrogade.

Velkommen til København S og Amager

26,500 DKK / md.

Casenumber201803335

Available from Dec 14 2019

Rent period 12 - 24 months

Visiting hours


Visiting hours weekdays 08:00 - 17:00

Visiting hours weekend By appointment

Visiting hours


Visiting hours weekdays 08:00 - 17:00

Visiting hours weekend By appointment