This property is unfortunately no longer available. Please click here to check out other properties.

153 m² luksusvilla | Varde

6800 Varde

Sprit ny luksus villa med det lækreste materialevalg samt masser af lysindfald og finesser samt super beliggenhed i Varde 20 km fra Esbjerg. Boligen har alt hvad man kan tænke sig.

Casenumber202306049

This property is unfortunately rented out and is no longer available on our website.

House details


153 m²
Villa
Unfurnished
2 Living rooms
2 Bathrooms
3 Bedrooms
Near train
Near school
Terrace
Private Parking
Garage
Dishwasher
Washingmachine
Dryer machine
Residency requirement
No pets

About


Denne skønne nye luksusvilla er helt uovertruffen og SKAL opleves. Alt er nyt, lækkert og særdeles gennemført inde som ude.

Ved overdækket indgang kommer man ind i flot entre som har perfekt fordeling til dejligt stort bad med skønt materialevalg. Fra entreen er der videre fordeling til stort værelse og bryggers med masser af skabsplas og herfra er direkte forbindelse til kæmpe integreret garage med plads til 2 biler og værksted. Næste afdeling fra entre er et smukt og yderst funktionel køkken/alrum med sublimt materialevalg og masser af lysindfald. Herfra er der adgang til stort masterbedroom med særskilt walk in og stort skønt bad. Endvidere fra alrum er der viktoalie rum og kontor/værelse. Næste hjerterum i boligen er skøn stue og kombineret stue/udestue med lysindfald fra alle sider. Det hele er bare utrolig skønt og lækkert.

Boligen er endviere fyldt med lækkerier inden for belysning, skjulte ledninger, lydsystemer og meget mere. Det skal bare opleves.

Grunden er relativt nyetableret med flotte fliser ved carport med plads til parkering, veletableret have og redskabsrum og fine markiseløsninger.

Boligen har det hele og er lige til at flytte ind i.

.

 

About the area


Casenumber202306049

This property is unfortunately rented out and is no longer available on our website.

Visiting hours


Monday - Thursday 8:30 - 17:00

Friday 8:30 - 16:00

Weekends By appointment

Visiting hours


Monday - Thursday 8:30 - 17:00

Friday 8:30 - 16:00

Weekends By appointment